أنباء اليوم
الخميس 17 أبريل 2025 11:37 صـ 18 شوال 1446 هـ
 أنباء اليوم
رئيس التحريرعلى الحوفي
مقتل 25 شخصاً في غزة في غارات إسرائيلية على خيام نازحين الرئيس السيسي يستقبل رئيسة الجمعية الوطنية لجمهورية سلوفينيا رئيس الوزراء يُتابع الموقف المالي لهيئة التأمين الاجتماعي وموقف استثمارات أموال صندوقها الاستثماري الأهلي يجدد الدعوة لتدخل رئيس الوزراء بعد خطاب «الأولمبية الدولية» بخصوص تعديلات قانون الرياضة الأهلي صبور تطلق ”The Mornings” بمفهوم ”امتلك لتؤجر” للمرة الأولى في مصر رئيس جهاز القرى السياحية يتفقد أعمال رفع كفاءة وتطوير منطقة الشانزليزية بالمتحف المصري الكبير : انطلاق ”ليالي إنفيديا استوديو 5 ” وجيل جديد من الحلول الإبداعية لصناع المحتوى جامعة المنوفية تحرز المركز الثالث في مسابقة الطالب والطالبة المثاليين ترامب : تقدم كبير في محادثات التجارة مع اليابان رئيس الوزراء يتابع عددًا من ملفات العمل المشتركة بين وزارتي المالية والتموين وزير الخارجية يتوجه إلى الجزائر في زيارة ثنائية وزير الإسكان يتابع المشروعات السكنية بعددٍ من المحافظات والمدن الجديدة

زيزو: أنا لم أوقع لأي نادي سواء داخل أو خارج مصر

أحمد زيزو
أحمد زيزو

نفى أحمد زيزو لاعب نادي الزمالك توقيعه لأي نادي سواء داخل أو خارج مصر.

وكتب زيزو -على صفحته الشخصية الموثقة على موقع التواصل الاجتماعي فيسبوك- اليوم الثلاثاء: "الحمد لله. أنا راجل بحترم كل الناس..لكن للأسف عدم ردي علي المعلومات المغلوطة. والتزامي.. كل ساعة خبر عن توقيع أو تجديد عقد زيزو. وكل واحد بيغازل الشريحة اللي عايزها من الجمهور. بسبب خبر رايح وخبر جاي".

وأضاف زيزو " بكل وضوح أنا لم أوقع لأي نادي سواء داخل أو خارج مصر. اللي حصل على توقيعي يتفضل يعلن..إذا كان كلامه صحيح؟ ..كمان اللي عنده دليل على توقيعي لأي نادي برضو يتفضل يطلعه على الملأ.. الناس لازم تعرف كويس. انا بقدر جدا الكيان الكبير اللي أنا بلعب فيه..ولا يمكن أنكر فضله عليا. لكن فيه حاجة أنا مكنتش حابب أتكلم فيها خالص.. لأنه للأسف الأمور في الإعلام كلها في إتجاه واحد.. ليه محدش اتكلم عن حقوقي المشروعة زي أي لاعب في الدنيا.. ليه محدش اتكلم إن الناس سابتني بقالها شهور طويلة ومش عايزين يجددوا عقدي. ليه محدش اتكلم عن المستحقات المتأخرة اللي ليا بقالها كتير. ومش لاقي حد يجاوبني. ليه محدش اتكلم انه التجديد المرة دي جاي في مرحلة متقدمة من عمري بالنسبة للعيبة الكورة.. ولعيب الكورة مهما طول. عمره قصير في الملعب.. وأكيد كل واحد فيكم عنده أسرة. وعليه التزامات كتير".

واستطرد زيزو "محدش كمان اتكلم إنه ربنا سبحانه وتعالى أنعم عليا بعروض مقابلها المالي 5 أضعاف العرض اللي موجود.. ورغم كل ده. قلت وهفضل أقول أنا منتظر كلمة النادي. وده لإعتبارات كتير. مش لتجميل الصورة. والجماهير لازم تكون عارفة الحقيقة.. زيزو مش بيزايد.. ولا بيتاجر..لكن لازم الطرف التاني يكون عايزني أكمل.. وتكون فيه استجابة لربع المعروض عليا على الأقل.. لكن للأسف الكلام معايا حاجة.. واللي بيتقال للإعلام حاجة تانية".

وأوضح زيزو "أنا مينفعش اجرح في حد. ولا أتكلم في حق حد.. لأن اللي بيتقال في الجلسات عيب يتقال برة..على الأقل من ناحيتي..أنا مستني رد النادي لحد آخر يوم في الكونفدرالية.. وأتمنى ربنا يكرمنا بيها أنا وزمايلي. وأي كلام هيتقال غير كدة في موضوع التجديد أو التوقيع قبل الموعد ده . هيكون كلام غير صحيح".

واختتم زيزو "ورسالتي الودية جدا للمسئولين في النادي اللي أنا بحترمهم جميعا.. أتمنى الحوار في مسألة تجديد العقد يكون بيني وبينكم.. مش عن طريق الإعلام.. وأنا كنت ولا زلت واضح معاكم في كل اللي اتكلمت فيه من أمور عادلة تساعدنا على اننا نكمل الطريق. شكرا على تفهمكم موقفي".